Koeajo
Nostotaso
Jarrudynamometri
Vikaraportti
Mainosteksti
Puhdistus
Vastaanottodokumentti
Vapaaksikytkentä
Tutustuminen

Toimenpiteet

Miten toimimme

1.

Koeajo

Korjaamomme työntekijät koeajavat auton huolellisesti ja testaavat muun muassa sen voimansiirron ja jarrutuskäyttäytymisen.
2.

Nostotaso

Sen jälkeen kuorma-auto nostetaan ylös ja suoritetaan kuntotarkastus. Laajan tarkastuslistan avulla tutkitaan esimerkiksi pakoputkisto, jarrulevyt, öljyvuodot, sähkölaitteet ja ilmavuodot.
3.

Jarrudynamometri

Jarrudynamometrin avulla mitataan jarrutusteho ja erot jarrutusvoimissa, tulokset
painetaan paperille.
4.

Vikaraportti

Laadimme vikaraportin, jonka perusteella korjaukset suoritetaan korjaamossamme.
5.

Mainosteksti

Mikäli autossa on mainosteippauksia tms., poistamme ne.
6.

Puhdistus

Ajoneuvo puhdistetaan sisältä ja ulkoa.
7.

Vastaanottodokumentti

Kaikki tärkeät ajoneuvotiedot merkitään vastaanottopöytäkirjaan. Näin mitataan esimerkiksi kuormatilan mitat ja renkaiden kunto. Myös ajoneuvon varusteet ja rakenne kirjataan muistiin.
8.

Vapaaksikytkentä

Tarkistamme kaikki tiedot vielä kertaalleen, ennen kuin annamme luvan käyttää ajoneuvon tietoja ja kuvaa viestintävälineissä – digitaalisessa tai painetussa muodossa tai sähköisesti kotisivuillamme.
9.

Tutustuminen

Vasta nyt ajoneuvo siirretään yrityksemme myyntitiloihin. Autosta kiinnostuneet voivat tutustua siihen kaikessa rauhassa ja koeajaa auton. Jos ilmenee kysyttävää, olemme joka hetki käytettävissä. Jos kauppa syntyy, niin sopimuksesta riippuen huolehdimme muista toimenpiteistä kuten vuosikatsastus (TÜV), pakokaasupäästöjen mittaus (AU) ja ajopiirturin tarkastus. Hoidamme myös vientimuodollisuudet kuten esimerkiksi vienti-ilmoitus, valmistajan todistukset, huoltopalvelut, tullimerkinnät.